×

Festivalul National al Strugurelului

6 august 2018

Administraţia raionului Cimişlia are deosebita onoare de a Vă invita să participaţi la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Național al Strugurelui, cel mai de amploare eveniment din Republica Moldova, dedicat producătorilor strugurilor pentru masă care se va desfășura în or. Cimișlia, pe data de 26 august 2018, cu începere de la ora 10:00.
Evenimentul este organizat de Consiliul raional Cimișlia în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor Strugurilor din Moldova.
Festivalul a devenit o frumoasă tradiție și este locul unde se reunesc producătorii de struguri, exportatorii, savanții din domeniu, dar și producătorii de ambalaje și material săditor viticol, în scopul inițierii și stabilirii unor relații de parteneriat, consolidării eforturilor în vederea extinderii afacerilor și identificarea noilor pieți de desfacere. Festivalul vine să confirme realizarea unor progrese semnificative în cultivarea strugurilor pentru masă, care reprezintă cel mai plenar Republica Moldova.
Producătorii de struguri pentru masă din Moldava vor fi prezenți la Festival cu cele mai valoroase soiuri de struguri, produși pe podgoriile însorite ale plaiului moldav, care au calități dietetice și gustative deosebite. În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții și degustări a strugurilor, dar și un vast program artistic.

Vă așteptăm!!!

67 afișări