×

„Poarta de Sud a Moldovei deschisă pentru promovarea Afacerilor şi  Investiţiilor” este în plină desfășurare.

29 septembrie 2018

În cadrul primei ședințe de lucru a Consiliului de Coordonare a proiectului, care a avut loc  în data de 27 septembrie la Cimișlia, echipa de implementare a prezentat primele rezultate obținute care au fost realizate conform planului de acțiuni. Totodată, au fost discutate activitățile de viitor ce urmează a fi realizate în perioada octombrie 2018-martie 2019.

Proiectul „Poarta de Sud a Moldovei deschisă pentru Promovarea Afacerilor și Investițiilor” a fost lansat în iulie 2018 cu scopul de a dezvolta economia locală și de a îmbunătăți competitivitatea antreprenorială a ÎMM-urilor din Regiunea de Dezvoltare.

Durata Proiectul este de 18 luni, bugetul total constituie circa 336 mii euro.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Inițiativei „Primarii pentru Creștere Economică” și a fost elaborat în cadrul unui proces participativ la nivel regional cu implicarea reprezentanților din opt raioane beneficiare (Basarabeasca, Cahul, Cantemir, Căușeni, Cimișlia, ȘtefanVodă, Leova și Taraclia) și implementat de Consiliul Raional Cimișlia în parteneriat cu ODIMM și ADR Sud.

107 afișări