×

Ședința de lucru a reprezentanților AT Est a CNAM, DDF, CTAS, APL de nivelul I și II și agenții economici

23 noiembrie 2018

În data de 23.11.2018 Consiliul raional Cimișlia a găzduit ședința de lucru a reprezentanților AT Est a CNAM, DDF, CTAS, APL de nivelul I și II și agenții economici.

Ședința a avut ca tematică cota persoanelor asigurate și rezervele existente, situația procurării polițelor AOAM sub formă fixă în raionul Cimișlia, planul de acțiuni al Companiei de comunicare despre drepturile și obligațiile beneficiarilor în SAOAM, propunerile referitor la majorarea cotei de AOAM sub firma fixă.

Reprezentanții CNAM au subliniat că este necesar ca autoritățile și agenții economici să revizuiască listele angajaților după codurile fiscale noi, să verifice corectitudinea datelor introduse în IPC și să informeze cetățenii despre posibilitățile de procurare a poliței de asigurare medicală.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri s-a petrecut foarte activ, participanții la seminar au făcut propuneri de modificare a cadrului normativ în domeniul asigurării obligatorii de sănătate, precum și au evidențiat problemele cu care se contruntă în activitate.

 

125 afișări