×

Stimați locuitori ai raionului Cimișlia!

28 decembrie 2018

E pe final încă un an plin de activități menite să schimbe spre bine viața raionului, activități care ne-au adus satisfacție și împlinire, un an în care am avut posibilitatea să fim alături de mulți dintre Dumneavoastră prin realizările socio-economice.

Ajunul sărbătorilor de iarnă, este timpul în care facem o totalizare asupra celor trecute, asupra prezentului și nu în ultimul rând, asupra planurilor de viitor, viitor în care dialogul, implicarea și cooperarea să fie aspectele prioritare privind rezolvarea problemelor și consolidarea comunității.

În acest sens,  aduc sincere mulțumiri consilierilor raionali, primarilor din raion și partenerilor pentru colaborarea eficientă din anul curent, având drept scop, executarea obiectivelor trasate, angajaților din instituțiile publice pentru prestarea serviciilor de calitate,  agenților economici pentru contribuția necondiționată la dezvoltarea economică a raionului.

Fie ca în anul care vine să pășiți cu ușurință peste situațiile neplăcute, să aveți doar gânduri pozitive, să persiste dorința de a munci pentru a ajunge acolo unde râvniți.

Îmi doresc ca cetățenii raionului să fie împliniți și fericiți, copii să fie protejați, cei tineri să se dezvolte profesional și să aducă plusvaloare societății, maturii să aibă pace în casă, iar vârstnicii să aibă parte de grija și atenția familiei și a autorităților publice.

Vă doresc  răbdare, chibzuinţă și unitate, pentru că, doar împreună vom reuşi să aducem schimbările spre bine în societate!

Crăciun fericit și La mulţi ani!

Președintele raionului Cimișlia

Iovu Bivol

 

112 afișări