×

Vizita dlui Pavel Filip la Cimișlia.

8 februarie 2019

Problemele cetățenilor trebuie rezolvate pe loc, în teritoriu, pe oameni îi interesează salariile, pensiile, reformele sociale, reformele în învățămînt, sănătate , bussines. Acesta a fost mesajul dlui Filip pe parcursul întîlnirii cu cetățenii raionului Cimișlia.

Reforma Serviciului Fiscal și Serviciului Vamal, micșorarea presiunii fiscale pe Mediul de Afaceri, amnistia fiscală, modificările în Codul Muncii,  reforma sistemului de pensii, „Drumuiri Bune pentru Moldova”, reformarea sistemului de salarizare, „ Prima casă” – sunt cele mai importante realizări ale  Guvernului, susținut de Partidul Democrat din Moldova. Anume PDM  a fost  și rămîne axat pe fapte concrete pentru cetățenii Moldovei. Pavel Filip s-a adresat locuitorilor raionului de a oferi încredre echipei PDM la alegerile din 24 februarie 2019 pentru a avea posibilitatea de a continua reformele începute anterior.

La finele întălnirii, președintele raionului Cimișlia, dl Iovu Bivol,  a chemat participanții de la întîlnirea cu Pavel Filip și cetățenii raionului, să susțină candidații de pe lista Partidului Democrat,  să susțină candidatul independent de pe circumscripția electorală nr. 40 – dl Dumitru Diacov, dorindule  succese în  legislativul nou și în guvernare pe viitor.

121 afișări