×

Mesaj de felicitare cu Ziua Contabilului

3 aprilie 2019

Stimați specialiști din domeniul contabilității,

 Este deja o frumoasă tradiție, ca anual, la 4 aprilie în Republica Moldova să fie consemnată Ziua Contabilului. Cu acest minunat prilej permiteţi-mi să exprim înalte consideraţiuni pentru contribuţia Dumneavoastră la dezvoltarea economiei raionului și a țării, şi să adresez sincere felicitări şi urări de succes tuturor specialiștilor din domeniul contabilității.

 Profesia contabil este privită ca cea care gestionează, calculează şi păstrează echilibrul între „cît trebuie” şi „de unde să luăm”, reflectarea obiectivă a realităţii economico-financiare şi a consecinţelor sale sociale, fiind atributele definitorii ale contabilităţii. Cu alte cuvinte este o profesie ce presupune mult tact, profesionalism, şi abnegaţie în îndeplinirea obligaţiunilor de serviciu . Prin competenţele de care dispuneţi, sunteţi capabili de a găsi oricînd o soluţie servind onest şi eficient interesul întreprinderii. Contabilitatea presupune și cere disciplină, legalitate, integritate și moralitate.

 Apreciez înalt valoarea muncii Dumneavoastră şi sunt ferm convins că şi în viitor veţi depune eforturile necesare pentru dezvoltarea sectoarelor în care activaţi.

 Sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care exercită profesia de contabil şi participă activ la îmbunătăţirea calităţii şi performanţei acesteia, sănătate din plin şi noi realizări frumoase!

 

Iovu Bivol

Președintele raionului Cimișlia

87 afișări