×

Felicitare cu prilejul sărbătorilor de Paști

26 aprilie 2019

Dragi concetățeni!

          Sărbătoarea Învierii Domnului Iisus rămâne a fi cea mai importantă sărbătoare creștină, cea mai vastă atât în semnificații cât și în obiceiuri. Este sărbătoarea ce ne apropie de taina Învierii Domnului și ne aduce în suflet pace și bucurie. Este perioada, în care fiecare dintre noi ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, să ne luăm răgazul de a fi alături de cei dragi.

        Totodată, în aceste zile, în care celebrăm darul luminii și al vieții, este potrivit să fim împreună cu toți cei care au nevoie de compasiunea și solidaritatea noastră, deoarece această apropiere este cheia renașterii noastre ca societate de oameni demni și responsabili.

Sfintele Sărbători de Paști sunt un bun prilej pentru a primi în casele și sufletele noastre lumina sacră ce emană căldură, iubire și speranță – sentimente care ne ghidează spre cele mai frumoase și nobile realizări.

     În acest context Vă adresez sincere felicitări cu prilejul sosirii Sărbătorilor Pascale. Vă urez multe bucurii de la întâlnirile cu cei dragi, multă sănătate și speranță în ziua de mâine.

    Fie ca bucuria acestor sărbători să vă aducă fericire și armonie în familiile Dumneavoastră, iar minunea învierii Domnului nostru Iisus să dăinuie mereu în inimile tuturor, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, a speranței, a bucuriei, cu bunătate și căldură în suflete, pentru a fi mai curați, mai înțelegători.

    Sărbători fericite și un Paște luminat de bucuria Învierii.

 

Iovu Bivol

Președintele raionului Cimișlia

308 afișări