×

 MESAJ DE FELICITARE CU OCAZIA ZILEI INTERNAȚIONALE A FAMILIEI

15 mai 2019

Stimați concetățeni!

Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, Vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine.

Familia este dragoste, respect reciproc, înțelegere și respectarea dreptului fiecăruia la evoluție, libertate, copilărie, educație sănătoasă, conviețuire și suport.

Deși, familia în Republica Moldova se confruntă cu multiple probleme de ordin moral, social și economic, oricum este necesar să transmitem acest model al societății drept unul de o importanță majoră, care va contribui la educarea noii generații.

Familia înseamnă mult mai mult decît un cuplu cu copii care împart un anumit spațiu locativ și un buget financiar. Crearea unui nou cămin înseamnă întemeierea unei noi generații.

În familie se începe viața omului și tot aici se începe formarea acestuia ca personalitate. De aceea, bunăstarea familiei  și atitudinea statului față de aceasta exprimă, în mare măsură, gradul de dezvoltare a societății.

Vă urez familii împlinite cu copii și părinți sănătoși, realizări frumoase, pace și liniște sufletească tuturor. Totodată, să nu uităm să manifestăm răspundere și solidaritate în apărarea familiei, copiilor și părinților noștri.

 

Cu respect, Iovu Bivol

Președintele raionului Cimișlia

258 afișări