×

Participarea administrației raionului la ultimul sunet!

31 mai 2019

Astăzi 31 mai 2019, Președintele raionului Cimișlia Iovu Bivol, vicepreședinții raionului dl Gheorghe Netedu și Vasile Melente, secretarul Consiliului raional dl Vasile Spînu au participat la careul solemn dedicat Ultimului Sunet în localitățile lipoveni, Gura Galbenei, Hîrtop și Liceul Teoretic ,,Ion Creangă” din Cimișlia.

Îmbrăcați în haine de sărbătoare și cu flori în mîini elevii, împreună cu părinții și profesorii au marcat ,,Ultimul sunet” cu cântece, dansuri și recitări de poezii. Cei mai buni elevi la învățătură au fost menționați cu diplome.

Dumnealor au felicitat toți elevii cu ocazia încheierii anului școlar și începutul vacanței de vară. În contextul acestei atmosfere de sărbătoare, au adus mulțumiri cadrelor didactice implicate în activitatea educațională, pentru perseveranța și răbdarea de care dau dovadă, de faptul că deși se confruntă în fiecare zi cu provocări noi, reușesc, cu multă dăruire de sine, să formeze personalități și să modeleze caractere, părinților pentru grija pe care o poartă copiilor, iar liceanilor  aflați în preajma bacalaureatului le-au dorit mult succes la examine și un drum bun în viață!

439 afișări