×

Tabăra de copii „Izvoraș” din localitatea Zloți va fi renovată cu suportul Consiliului Județean Vaslui, România

4 iunie 2019

În data de 30 mai 2019, dl Iovu Bivol, președintele raionului Cimișlia, și dl Gheorghe Netedu, vicepreședintele raionului Cimișlia, au efectuat o vizită de lucru  în Județul Vaslui la invitația dlui Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, cu care, în ultimul timp,  administrația raionului Cimișlia a stabilit relații bune de colaborare

Scopul acestei vizite a fost participarea reprezentanților raionului Cimișlia la ședința ordinară a Consiliului Județean Vaslui în ordinea de zi a căreia a fost inclusă chestiunea privind finanțarea  de către județul Vaslui a proiectului investițional propus de Consiliul raional Cimișlia Modernizarea blocului locativ al taberei de odihnă pentru copii „Izvoraș” din sat. Zloți, r-l Cimișlia (cu construcția anexei)” cu un buget de 218 345,50 Euro.

Consiliul Județean Vaslui a decis, în unanimitate, finanțarea  proiectului propus și a alocat în acest scop din bugetul propriu al Județului Vaslui pentru anii 2019/2020, suma de 100 000 Euro.

În discursul său, președintele raionului Cimișlia, dl Iovu Bivol, a mulțumit Consiliului Judetean Vaslui pentru ajutorul acordat, a adus la cunoștința consilierilor județeni, că în raionul Cimișlia s-a construit  în 1967 o tabãrã de copii, care, parțial, în ultimii ani, a fost renovată, dar mai este un bloc de locuit care este degradat, iar acum cu ajutorul prietenilor de la CJ Vaslui ar fi terminate lucrările de modernizare  a acestui bloc de locuit.

În cadrul aceleiași ședințe din 30 mai 2019, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, și Iovu Bivol, presedintele raionului Cimislia, au semnat Acordul de finanțare dintre Judetul Vaslui si raionul Cimislia.

Conform acordului de finanțare, Consiliul Raional Cimișlia va cofinanța  proiectul respectiv din bugetul raional cu suma de  118 345,50 Euro.

Durata de implementare a proiectului este de 18 luni.

 

376 afișări