×

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei funcționarului public

19 iunie 2019

Stimați colegi,

Instituirea  sărbătorii profesionale  Ziua funcționarului public, este o urmare a conștientizării rolului și importanței majore a activității funcționarului public spre binele cetățenilor.

În această zi onorată, din partea   Administrașiei raionului Cimișlia, Vă adresăm tuturor funcţionarilor publici   un mesaj de felicitare şi încredere în capacitatea fiecăruia de a face faţă provocărilor, de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică.

Această sărbătoare este un bun prilej de apreciere a muncii pline de dăruire, depuse de  funcţionarii publici spre binele şi prosperarea cetăţenilor noştri, dar şi de reflecţie asupra importanţei unui serviciu public de calitate în consolidarea statului cu instituţii puternice.

Profesionalismul, experienţa, competența de care dați dovadă dar şi dorinţa de a fi utili societăţii constituie cheia succesului, pentru care meritaţi cele mai înalte aprecieri.

Cu aceste gînduri, stimați colegi ,Vă transmitem cele mai calde cuvinte de mulţumire şi profundă recunoştinţă pentru activitatea nobilă ce o realizaţi zi de zi şi Vă dorim sănătate, fericire, să aveţi parte numai de realizări frumoase şi recunoştinţa celor ce Vă înconjoară.

Cu respect,

Iovu Bivol, președintele raionului Cimișlia

 

145 afișări