×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Comunicat informativ

22 august 2019

Consiliul raional Cimișlia a fost gazda  seminarului de instruire privind sistemul de achiziții publice în R. Moldova organizat la data de 22 august de către Agenția Achiziții Publice.

Circa 50 specialiști implicați în procesul de achiziții publice din raion (primării, instituții de învățămînt și medicale)  au beneficiat  de această instruire.

După prezentarea materialului (bine structurat), formatorii seminarului – Valentina Grigoraș, șefa direcției consultanță și instruiri, precum și Alexandra Gariuc, șefa secției supraveghere lucrări și servicii a Agenției Achiziții Publice au răspuns la numeroasele întrebări ale specialiștilor prezenți la seminar.

Natalia Răileanu, șefa  direcției economie și atragerea investițiilor, CR Cimișlia a menționat utilitatea seminarului, deoarece cadrul legal al sistemului de achiziţii publice a fost recent adus mai aproape de Uniunea Europeană prin adoptarea unei noi legi privind achiziţiile publice și cunoașterea lor este necesară.

Seminarul a contribuit la  sporirea competenților specialiștilor implicați în procesul de achiziții publice, fapt care va  asigura implementarea  corespunzătoare a prevederilor legale în practică.

932 afișări