×

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului din sfera protecției sociale a populației

16 septembrie 2019

A devenit o frumoasă tradiţie de a consemna anual, sărbătoarea dumneavoastră profesională – Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei.

Adresez, cu această ocazie, cele mai sincere urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor angajaţilor din domeniu.      

Exprim întreaga recunoştinţă pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor de asistenţă şi protecţie socială precum şi pentru munca  cu dăruire de sine, receptivitatea manifestată zi de zi faţă de persoanele care au nevoie de grijă şi atenţie deosebită.

Încrederea populaţiei în domeniul în care activați, ține de modul fiecăruia de a-și îndeplini obligațiunile de serviciu, necătînd la toate suntem oameni cu emoții, cu suflet și dorințe.

Respectarea demnității beneficiarului contribuie la îmbunătățirea imaginii de sine a acestuia, iar respectarea demnității lucrătorului din sfera socială, contribuie la motivația sa și la calitatea serviciului acordat

Vă doresc să vă înconjoare mereu dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa oamenilor, pentru binele cărora depuneţi atît de multe forţe sufleteşti. Noi realizări, multe bucurii, fericire, linişte şi căldură în suflet.

 

Cu deosebit respect,

Președintele raionului Cimișlia  Iovu Bivol

176 afișări