×

Mesaj de felicitare cu Ziua Silvicultorului

20 septembrie 2019

 În republica Moldova s-a stabilit o frumoasă tradiție, ca în a treia sîmbătă a lunii septembrie, să se sărbătorească ziua profesională în ramura silvică – Ziua Silvicultorului. Cu această ocazie din numele Consiliului raional, al subdiviziunilor subordonate și al meu personal, adresez lucrătorilor din ramură cele mai sincere și cordiale felicitări cu urări de bine și prosperitate. Exprimăm întreaga noastră considerație pentru contribuția pe care o aduceți în administrarea și gospodărirea fondului forestier al raionului.

Sunteți cei care asigurați paza și protecția pădurii, realizați una dintre cele mai importante și frumoase sarcini: îngrijiți și ocrotiți pădurea, una dintre cele mai importante resurse ale acestui pământ. În exercitarea acestei funcții de adevărat silvicultor este necesar efort fizic și investiție sufletească ceea ce dumneavoastră oferiți zilnic, pentru a avea rezultate valoroase.

Vă doresc mult curaj și inspirație în realizarea lucrurilor bune și frumoase și să ţineți  cont de faptul că de D-stră depinde calitatea vieţii generaţiilor viitoare.

Vă urez multă sănătate, noi realizări în plan personal și profesional. Fie ca în familiile Dvs. să dăinuie pacea și bunăstarea!

 

Iovu Bivol,

Președintele raionului Cimișlia

380 afișări