×

Ședința extraordinară a consiliului raional din 24 decembrie 2020

24 decembrie 2020

Astăzi, 24 decembrie 2020, s-a desfășurat ședința extraordinară a Consiliului raional Cimișlia. La ședință au fost prezenți în total 23 din 33 consilieri raionali validați, ședința fiind prezidată de către consilierul raional, dl Vadim Torgai.

Pe ordinea de zi au fost incluse 10 subiecte, care prealabil au fost examinate de către comisiile consultative de specialitate a consiliului raional.

Deciziile adoptate în cadrul ședinței vor fi aduse la cunoștință prin publicare pe pagina oficială a Consiliului raional Cimișlia www.raioncimislia.md și în Registrul de stat al actelor locale, în termenii stabiliți de legislație.

La finele ședinței, cu prilejul aniversării a 60 ani, au fost onorați și decorați cu diplome de merit, medalii jubiliare și premii bănești pentru activitate profesională îndelungată în domeniul culturii fizice, a sportului precum și în educarea și promovarea talentelor sportive din raion:

  • Gheorghe Bezer, director al Școlii Sportive Cimișlia și Nadejda Cicati, șef adjunct al Școlii Sportive Cimișlia;
  • Valeriu Dem și Nicolae Codreanu, antrenori-profesori la fotbal, în cadrul Școlii Sportive Cimișlia.

La fel, a fost omagiat Ilie Argatu, originar din s. Ciucur Mingir, rl. Cimișlia, care recent a devenit Campion European între juniori (categoria 48 kg) la box, care s-a desfășurat în or. Sofia, Bulgaria.

Au fost menționate și succesele luptătoarei de Sambo feminin, Ana-Maria Ciobanu, originară din s. Gradiște, rl. Cimișlia, care la fel a urcat pe podiumul de premiere la Turneul Internațional desfășurat în or. Moscova, Rusia, și Petru Pelivan, medaliat cu bronz la Cupa Mondială din or. Budapesta, Ungaria.

Deasemenea, vicepreședintele raionului Cimișlia, dl Ghenadie Grosu, a ținut să felicite sportivii pentru succesele remarcabile înregistrate și, totodată, a adresat sincere felicitări consilierilor raionali, cât și celor prezenți în sală cu prilejul sărbătorilor de iarnă, dorindu-le multă sănătate, belșug, speranță și încredere în noul an.

138 afișări