×

Felicitare cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă!

31 decembrie 2020

      În pragul sărbătorilor de iarnă, când colindul își pornește drumul său de belșug și veselie, când lumina ne pătrunde în suflet pentru clipa cea de taină, am deosebita plăcere să Vă adresez cele mai sincere și calde felicitări cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă.

      Încheiem un an cu o experiență complicată, în legătură cu situația creată de Coronavirus. Un an în care am avut de câștigat, dar și de pierdut, un an care ne-a oferit multe lecții de viață, dar prin eforturi comune am demonstrat și vom demonstra în continuare că împreună putem depăși această perioadă dificilă.

      La sfârșit de an facem un bilanţ asupra trecutului, o meditaţie asupra prezentului şi, cel mai important, asupra posibilităţii în care putem construi viitorul, un viitor în care dialogul şi cooperarea să fie puncte de reper la rezolvarea problemelor şi la consolidarea unei comunităţi prospere şi unite. În acest context, adresez sincere mulțumiri tuturor pentru colaborare întru executarea obiectivelor trasate din acest an.

      Vă doresc ca Noul An să Vă aducă împlinirea tuturor năzuințelor, să Vă umple sufletul și casa Dumneavoastră cu multă credință, bunătate și pace, să îi aveți pe cei dragi alături și să Vă bucurați din plin de orice clipă petrecută împreună.

Sărbători Fericite și La Mulți Ani!

Cu profund respect,

Președintele raionului Cimișlia

Mihail Olărescu

98 afișări