×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Mesaj de felicitare cu prilejul Sărbătorii – Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală

1 februarie 2021

      

      Mult stimaţi primari, consilieri și lucrători din administrația publică locală a raionului Cimișlia!

      Instituirea Zilei de 1 februarie drept sărbătoare profesională a lucrătorilor din administrația publică locală este de fapt recunoașterea importanței autonomiei locale în procesul de edificare a unui stat democrat. Este totodată și aprecierea rolului Dumneavoastră ca reprezentanți ai administrației publice locale în dezvoltarea social-economică și culturală a comunităților pe care le administrați.

      Exprim întreaga gratitudine pentru munca pe care o realizați, pentru devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea de zi cu zi.
Ținând cont de volumul și complexitatea problemelor cu care vă confruntați, care, de multe ori, depășesc cu mult resursele de care dispuneți, dați dovadă de ingeniozitate, originalitate, spirit de inițiativă, perseverență și receptivitate față de cetățeni pentru ca administrația publică locală să reușească la nivelul dorit să-și execute atribuțiile, reușind an de an noi realizări și lucruri frumoase.

      Noi, administrația raionului, Vă susținem și garantăm o strînsă conlucrare pentru îndeplinirea, sub toate aspectele, a angajamentelor asumate față de oameni. Vă urăm să activați și în continuare cu același zel într-un cadru transparent.
Cu prilejul acestei zile însemnate, Vă urez multă sănătate, prosperitate și bucurii alături de cei dragi, mult succes în activitate întru creșterea bunăstării cetățenilor țării noastre.

 

Cu deosebită considerație,

Mihail Olărescu, Președintele raionului Cimișlia

1 februarie 2021.

 

487 afișări