×

Preşedintele şi vicepreşedinţii raionului Cimişlia ALEŞI!

26 noiembrie 2019

La data de 25 noiembrie 2019, Consiliul raional Cimişlia a ales Preşedintele raionului Cimişlia, dl. Olărescu Mihail, consilier ales pe lista Partidului Democrat din Moldova cu votul a 17 consilieri din 32 prezenți, iar la propunerea acestuia au fost aleşi în funcţiile de vicepreşedinţi ai raionului, dl. Grosu Ghenadie şi dna. Jucovscaia Polina, ambii consilieri aleşi pe lista Partidului Socialiştilor din Republica Moldova.

Noul preşedinte şi vicepreşedinţii aleşi au menţionat că speră la o conlucrare cît mai eficientă cu toate fracţiunile Consiliui raional, toate autorităţile locale din raion şi instituţiile subordonate în speranţa atingerii obiectivelor propuse.

Dl. Olărescu Mihail a precizat despre necesitatea concentrării eforturilor comune ale tuturor factorilor de decizie din raion în vederea asigurării unui climat cît mai favorabil pentru toţi cetăţenii.

Ex-preşedintele, dl. Bivol Iovu şi vicepreşedinţii raionului, au ţinut să felicite noii aleşi şi să le aducă mulţumiri tuturor funcţionarilor direcţiilor, secţiilor, serviciilor desconcentrate, aparatului preşedintelui, care dau dovadă de sîrguinţă în exercitarea atribuţiilor de zi cu zi şi pentru conlucrarea efectivă pe parcursul întregului mandat, motiv prielnic de a le ura succese tuturor în activitatea pe care urmează să o desfăşoare pe viitor.

 

Secţia administraţie publică

273 afișări