×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Președintele raionului

Stimați cetățeni,

Dragi prieteni,

Cu onoare și recunoștință, mă adresez către dumneavoastră în calitate de Președinte al raionului Cimișlia. Ultimii patru ani în calitate de primar al satului Sagaidac, au fost o perioadă de învățare și muncă asiduă unde am acumulat experiență și am câștigat încrederea cetățenilor.

Alegerea în funcția de Președinte al raionului de către consiliul raional este o responsabilitate pe care o primesc cu determinare. Planurile mele mărețe pentru raionul Cimișlia au la bază experiența acumulată și viziunea mea fermă pentru dezvoltare și progres.

Îmi propun să construiesc împreună cu voi o comunitate puternică, în care fiecare locuitor să se simtă parte a unui viitor prosper. Vreau să mulțumesc fiecărui consilier care a avut încredere în mine și fiecărui alegător care a făcut posibilă această alegere. Fiecare vot reprezintă o încredere pe care promit să o onorez cu devotament și transparență.

Suntem împreună în această călătorie, iar colaborarea noastră va fi cheia succesului. Cu determinare și dedicare, vom aduce raionul Cimișlia la noi culmi de dezvoltare și bunăstare.

Vă mulțumesc din suflet și sunt nerăbdător să lucrăm împreună pentru un viitor luminos!

Cu înaltă considerațiune,
Președintele Raionului Cimișlia
Andrian TALMACI


Date de contact:

Andrian TALMACI, Președintele Raionului Cimișlia

e-mail: a.talmaci@gmail.com
tel.: 0241 2 20 58

 

10458 afișări