×

Ministrul Afacerilor Interne la Cimișlia

8 noiembrie 2017

Ministrul Afacerilor Interne, Alexadru JIZDAN, a avut luni, 6 noiembrie 2017, o ședință de lucru în raionul Cimișlia, în cadrul căreia a participat Președintele raionului Cimișlia, dl. Mihai OLĂRESCU, Șeful Inspectoratului de Poliție Cimișlia, dl. Dan Pîrlici, reprezentantul Guvernului, șef adjunct al oficiului teritorial Hîncești în raionul CImișlia, dl Dumitru Munteanu, primarii localităților, consilieri raionali, angajații serviciilor MAI din teritoriu şi cetățeni.

La întâlnire au fost abordate subiecte cu privire la activitatea Ministerului de Interne și a subdiviziunilor, dar și cele care țin de colaborarea autorităților.

În cadrul dialogului, ministrul de Interne a vorbit despre cele mai actuale acțiuni și proiecte demarate în cadrul MAI, procesul de dezvoltare și modernizare a serviciilor prestate de polițiști, investițiile făcute în reformele sistemului, colaborarea între reprezentanții forțelor de ordine, administrația publică locală și societate, dar și alte subiecte de interes comun.

De asemenea, în cadrul întrunirii s-a discutat despre problemele cu care se confruntă angajații MAI dar și cetățenii, fiind indentificate soluții pentru rezolvarea lor cât mai rapidă.

Ministrul de Interne, a reiterat rolul implicării cetățenilor, buna conlucrare a Administațiilor publice cu angajații Inspectoratelor de poliție teritoriale, acțiuni care vor genera satisfacerea necesităților primordiale ale societății civile, oferind în același timp oamenilor servicii calitative de care au nevoie.

578 afișări