×

Secretarul General de Stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Iurie Ușurelu, în vizită la Consiliul raional Cimișlia

11 decembrie 2017

Astăzi 11 decembrie 2017, la sediul Consiliului raional Cimișlia, Secretarul General de Stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Iurie Ușurelu, s-a înturnit cu conducerea raionului Cimișlia, Primari ai localităților, consilieri raionali dar și cu reprezentanții mediului de afaceri ce practică activitate economică în domeniul agricol.

Dl Iurie Ușurelu a subliniat importanța agriculturii în economia Republicii Moldova și totodată a dialogat cu cei prezenți la ședință despre numeroasele probleme care pun în mare dificultate activitatea fermierilor din țara.

Economia Republicii Moldova depinde de un domeniu care deține o bogăție naturală, pămantul. Acesta nu este deloc valorificat la întregul sau potențial. Este necesară modernizarea mediului rural și creșterea calității produselor agricole, iar statul este dispus să acorde tot suportul necesar în limitele atribuțiilor sale funcționale.

562 afișări