×

Președintele și vicepreședinții raionului Cimișlia ALEȘI!

23 ianuarie 2018

Astăzi 23 ianuarie 2018, Consiliul raional Cimișlia a ales Președintele raionului dl. Bivol Iovu, iar la propunerea acestuia au fost aleși în funcțiile de vicepreședinți ai raionului dl. Gheorghe Netedu și Melente Vasile.

Administrația raionului Cimișlia mulțumește pentru eforturile depuse dluiIurie Stoian și Iurie Răileanu în funcțiile de vicepreședinți ai raionului care au demisionat din funcțiile respective.

Noul președinte și vicepreședinți aleși au menționat că speră la o conlucrare cît mai eficientă cu toate autoritățile locale din raion si institutiile sale subordonate în speranța atingerii obiectivelor propuse.

Prezent la ședință, dl Ion Mereuta șeful Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat Hincesti, reprezentant al Guvernului, a precizat despre necesitatea concentrarii eforturilor comune ale tuturor factorilor de decizie din raion în vederea asigurării unui climat favorabil pentru toți cetățenii. De asemenea a ținut să felicite noii aleși locali și să le aducă mulțumire celor care au plecat si au dat dovadă de sirguinta necesară de zi cu zi si care și-au exercitat atribuțiile cu demnitate, dnii Mihai Olarescu, Iurie Stoian și Iurie Raileanu, motiv prielnic de a le ura succes tuturor.

538 afișări