×

Ședința grupului de lucru pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Socio-Economică a raionului Cimișlia pentru perioada 2022-2026

8 iunie 2021

Astăzi, 08 iunie curent, în incinta Consiliului raional Cimișlia a avut loc ședința cu membrii grupului de lucru cu privire la Planificarea Strategică de Dezvoltare Socio-Economică a raionului Cimișlia pentru perioada anilor 2022-2026.

Grupul este compus din reprezentanți ai serviciilor desconcentrate, consilieri raionali, primarii APL de nivelul I, șefi ai subdiviziunilor consiliului raional și a Instituțiilor Publice fondate de consiliu.

Strategia va oferi o bază pentru o serie de Planuri de acțiune sau intervenții, programe și proiecte menite cum, unde, în ce perioadă de timp și ce resurse vor fi necesare pentru a fi puse la dispoziția realizării obiectivelor în cauză și ce actori își vor asuma responsabilitate pentru implementare.

Strategia de dezvoltare socio-economică a raionului Cimișlia pentru perioada 2022 – 2026 urmează să fie aprobată prin ședința consiliului raional.

65 afișări