×

O delegație condusă de vicepreședintele raionului, Vadim Torgai, se află într-o vizită oficială în Județul Dolj din România

15 septembrie 2022

Un nou pas important în consolidarea relațiilor de prietenie între Județul Dolj, România și Raionul Cimișlia, Republica Moldova este marcată prin vizita oficială întreprinsă în municipiul Craiova de o delegație condusă de către vicepreședintele raionului, Vadim Torgai.

Părțile au avut un dialog constructiv referitor la situația și activitățile curente ale autorităților pe care le reprezintă, provocările în procesul de implementare a unor proiecte, totodată  au făcut referință la obiective și priorități.

În afară de întrunirea oficială, delegația din raionul Cimișlia participă, la invitația președintelui Consiliului  Județean Dolj, Dorin Cosmin Vasile, la ceremonia de inaugurare a Centrului Internațional Brâncuși – Centrul Turistic Interactiv.

Acesta reprezintă un edificiu cultural construit în municipiul Craiova, omagiindu-l într-un fel unic pe Constantin Brâncuși. „Oul” imens de sticlă ridicat în curtea Muzeului de Artă din Craiova reprezintă o construcție fără egal în lumea artistică și arhitecturală, o adevărată atracție pentru pasionații de opera lui Brâncuși, dar și pentru cei fascinați de arta modernă.

97 afișări