×

Președintele Raionului Cimișlia, Mihail Olărescu a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului!

13 noiembrie 2022

Dragi tineri,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez calde felicitări cu prilejul „Zilei Naționale a Tineretului”, însoțite de urări de bine, ascensiune continuă pe calea succesului, perseverență, putere și ambiție.

Voi, tinerii, formați segmentul cel mai dinamic și mai efervescent al societății, sunteți prezentul și viitorul țării, ce privește cu multă speranță și optimism.

Vă îndemn să perseverați în materializarea aspirațiilor şi scopurilor pe care Vi le-ați stabilit, să aveți încredere în forțele şi în potențialul cu care sunteți înzestrați.

Raionul Cimișlia are nevoie de energia, entuziasmul și încrederea voastră, dar cel mai important, de implicare prin acțiuni concrete. Vă doresc să dați dovadă mereu de curaj, perseverență, tenacitate pentru a obține noi experiențe și a cuceri noi orizonturi. Urmărind scopuri personale – nu uitați și de importanța dezvoltării comunității. Țintiți mereu spre scopuri mărețe, nu fiți modești. Și încercați, nu cedați, încercați din nou – până veți reuși!

Felicit pe toți cei pentru care tinerețea nu e o perioadă din viață, ci o stare de spirit!

Cu deosebită considerație,
Președintele Raionului Cimișlia
Mihail Olărescu

50 afișări