×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Mesajul Președintelui Raionului Cimișlia, Mihail Olărescu, adresat cu prilejul Zilei Poliţiei

18 decembrie 2022

Stimați angajați ai Poliției, onorați veterani!

Cu ocazia sărbătorii profesionale, Ziua Poliţiei Naționale, adresez, în numele Consiliului raional, cu deosebit respect şi considerație, cele mai sincere felicitări şi urări de bine tuturor lucrătorilor ce activează şi au activat în acest domeniu important!

Acest eveniment este un bun prilej, pentru a omagia toți angajații efectivului Inspectoratului raional de Poliție, ofițerii operativi de sector, veteranii poliţiei, toți cei care au îmbrățișat profesia de polițist, demonstrând zi de zi responsabilitate, profesionalism şi înalt devotament civic.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, exprim stima şi recunoștința față de veteranii poliției din raion, pentru  întreaga activitate desfășurată în spiritul legii, întru menținerea securității publice, cât şi implicarea în cadrul evenimentelor organizate la nivel raional și național.

Vă urez tuturor multă sănătate, fericire, împliniri profesionale și personale. Să aveți parte de multă putere de muncă, rezistență, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficiență în orice situații, iar acțiunile Dumneavoastră să contribuie la conturarea imaginii pozitive a omului legii în fața cetățenilor, câștigându-vă onorabilul titlu de prieten al comunități.

Cu deosebit respect,

Președintele Raionului Cimișlia

Mihail Olărescu

210 afișări