×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Susținem și finanțăm una din cele mai importante domenii – MEDICINA sau ce înseamnă domeniul social pentru administrația publică

23 decembrie 2022

Consiliul Raional Cimișlia este orientat către nevoile reale ale cetățenilor, de aceea, fiind susținut și de surse externe a investit cca 11 milioane lei, numai în ultimii trei ani, pentru infrastructura medicală și dotări de ultimă generație.

Acuzațiile de „nepăsare și incompetență” formulate împotriva Administrațiilor Publice Locale, demonstrează că, cei care le-au prezentat în spațiul public nu înțeleg ce înseamnă o administrație responsabilă, strategică, orientată către beneficiul real al cetățenilor.

În timpul perioadei critice a pandemiei, s-au alocat bani pentru toate solicitările venite de la unitățile medicale, pentru realizarea traseelor de oxigen medical, dar și pentru materiale și echipamente necesare gestionării crizei sanitare.

Ultimul, proiect realizat din acest an a fost Renovarea capitală a acoperișului Policlinicii Raionale și a cantinei instituției. Proiectul realizat a fost prioritar și indispensabil în vederea vieții tehnice îndelungate pentru instituția medico-sanitară.

Concret, Administrația Raionului Cimișlia mereu a asigurat  proiecte concepute pentru beneficiul real al pacienților, astfel, acordând susținerea și sprijinul necesar.

Mai jos vă prezentăm, galeria foto a IMSP Spitalul Raional Cimișlia:

197 afișări