×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Mesajul de felicitare a Președintelui Raionului Cimișlia, Mihail Olărescu cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

25 decembrie 2022

Dragi locuitori ai raionului Cimișlia, 

Cu prilejul Sărbătorilor Nașterea Domnului şi a Anului Nou, vin către Dumneavoastră cu cele mai curate gânduri şi luminoase sentimente, aducându-vă sincere urări de bine. 

E vremea colindelor, vremea clipelor magice alături de familie, când minunea nașterii Domnului ne cuprinde sufletele și ne îndeamnă la lucruri frumoase, mărețe, când Anul Nou care ne bate la ușă vine să ne aducă speranța unui nou început, puterea necesară pentru a împlini toate obiectivele pe care ni le-am propus, înțelepciunea de a aprecia frumusețea fiecărei zile prin succesele pe care le obținem pentru binele societății noastre. 

Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile cuprinse de magia sărbătorilor să se împlinească, fiecare zi să vă aducă noi posibilități de a schimba lucrurile spre bine și putere de a trece peste toate provocările vieții. 

În Noul An vă doresc prosperitate, gândurile mărețe și curate să vă însoțească pretutindeni, fericirea să vă fie mereu alături, în case sănătate și belșug, momente și clipe de neuitat alături de persoanele dragi!

Crăciun fericit și La mulți ani!

Cu deosebit respect,
Președintele Raionului Cimișlia
Mihail Olărescu

 

252 afișări