×

Mesajul Președintelui Raionului Cimișlia, Mihail Olărescu, cu ocazia Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică

1 februarie 2023

Stimați funcționari din autoritățile administrației publică locală,

Cu prilejul sărbătorii „Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală”, adresez tuturor sincere și cordiale felicitări.

În procesul continuu de a construi o administrație publică eficientă, transparentă și orientată către cetățean, anume Dumneavoastră sunteți mereu pregătiți să desfășurați acțiuni concrete cu efect direct și imediat, astfel încât să susțineți fiecare persoană.

Este un gest extrem de necesar mai ales în timpurile dificile, când volumul problemelor cu care Vă confruntați zi de zi este mult mai mare decât resursele de care dispuneți și care nu întotdeauna acoperă necesitățile existente. În pofida acestui fapt mizăm în continuare pe implicarea Dumneavoastră în realizarea activităților la nivel local, raional și național ce promovează bunele practici în domeniul de administrare publică.

Exprim profundă recunoștință pentru devotamentul și eforturile comune pe care le întreprindeți zilnic cu multă fermitate și pricepere, cu spirit de inițiativă și perseverență.

Să aveți parte de multă sănătate, noi realizări în activitatea profesională, prosperitate și putere în continuarea lucrului pe care-l faceți cu dăruire.

Cu deosebit respect,
Președintele Raionului Cimișlia
Mihail Olărescu

63 afișări