×

Forumul „Oportunități și provocări în cooperarea transfrontalieră România – Republica Moldova. Impulsionarea absorbției fondurilor europene de către Republica Moldova – țară candidată la UE, împreună cu Județul Vaslui”

3 februarie 2023

În data de 31 ianuarie curent, la Vaslui,  vicepreședintele raionului, Tatiana Aramă și șeful Direcției Economie și Atragerea Investițiilor, Vasile Sidor, au participat la forumul „Oportunități și provocări în cooperarea transfrontalieră România – Republica Moldova. Impulsionarea absorbției fondurilor europene de către Republica Moldova – țară candidată la UE, împreună cu Județul Vaslui” organizat de Euronest Intercommunity Development Association, în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui și IDEP Moldova, cu sprijinul Centrului de Resurse Pentru Afaceri Vaslui.

Evenimentul a avut scopul de a puncta oportunitățile, dar și provocările cu care se va confruntă Republica Moldova în atragerea fondurilor europene, după ce Instrumentul de Asistență pentru Preaderare (IPA va fi activat, au fost organizate 4 ateliere de lucru sectoriale: autorități și instituții publice centrale și locale; instituții medicale, turism, antreprenoriat, agricultură și media.

Consiliul Raional Cimișlia depune eforturi în stabilirea parteneriatelor transfrontaliere pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a raionului Cimișlia.

67 afișări