×

Produsele ”Fabricate în Cimișlia” promovate la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova”

6 februarie 2023

Cu suportul Consiliului Raional Cimișlia a fost asigurată participarea producătorilor autohtoni în cadrul pavilionului ”Fabricat în Cimișlia” la cea de-a XX-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”.

La expoziția din acest an au participat producători de vinuri, cașcaval și brânză, miere, haine, textile, bomboane, mezeluri și produse din carne. În acest an, 12 producători locali și-au expus produsele în cadrul expoziției.

,,Fabricat în Moldova” este evenimentul de augur cu care debutează programul fiecărui an expozițional în Republica Moldova. Scopul principal al expoziției este susținerea producătorii autohtoni, promovarea produsele competitive pe piața internă și externă, atragerea investițiilor, intensificarea dialogului public-privat.

Prin organizarea acestui eveniment, Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova își pune următoarele obiective: prezentarea și promovarea noilor tehnologii, produse și servicii; crearea premiselor pentru găsirea partenerilor de afaceri atât din țară, cât și din afara țării, purtarea discuțiilor, negocierilor, efectuarea schimbului de experiență și bunele practici; intensificarea fluxurilor investiționale în țară.

172 afișări