×

Acordul de Colaborarea între Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Cimișlia și Asociația Obștească „Concordia. Proiecte Sociale” semnat, astăzi, 07 februarie 2023

7 februarie 2023

Vicepreședintele raionului, Vadim Torgai a asistat astăzi, la semnarea Acordului de Colaborare între Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Cimișlia și Asociația Obștească „Concordia. Proiecte Sociale”.

Scopul acestui Acord este întru ajutorarea familiilor defavorizate și oferirea suporturilor financiare acestora.

Astfel, cu susținerea șefului Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Cimișlia, Mihail Motroi s-au identificat 21 familii care au primit câte 5000 de lei pentru a-și acoperi nevoile vitale ale copiilor, cum ar fi medicamente sau alte cheltuieli care nu pot fi asigurate de un pachet alimentar sau sanitar.

Această intervenție permite comunității să primească ajutor în moment critic, arătând că prin unirea forțelor putem face o diferență reală în viața oamenilor.

Pe această cale ținem să mulțumim pentru suportul acordat Asociației Obștești „Concordia. Proiecte Sociale” și sperăm prin semnarea Acordului de astăzi, că va continua colaborarea prin rezultate pozitive pentru comunitate.

72 afișări