×

Consiliul Raional Cimișlia și Asociația Obștească „Fotbal Club Cimișlia „FC Cimișlia” au semnat Acord de Colaborare

7 martie 2023

Astăzi, Președintele Raionului Cimișlia, Mihail Olărescu și administratorul AO „FC Cimișlia, Sergiu Pleșca au semnat un Acord de Colaborare între Consiliul Raional Cimișlia și Asociația Obștească „Fotbal Club Cimișlia „FC Cimișlia”.

Cu un mesaj de salut și de deschidere a evenimentului a venit Președintele Raionului Cimișlia, Mihail Olărescu care și-a manifestat receptivitatea față de Acordul de colaborare, subliniind importanța dezvoltării sportului în rândul copiilor, astfel încât copii să aibă posibilitatea dezvoltării profesionale la ei acasă: „Unul din scopurile administrației publice este deschiderea noilor perspective pentru sporirea nivelului de activism civic, dezvoltarea și promovarea modului sănătos de viață în rândul tinerilor”.

La rândul său, Sergiu Pleșca a adus mulțumiri conducerii raionului pentru susținere și a subliniat importanța promovării activității clubului și acordarea suportului necesar celor mai talentați copii.

Ambele părți semnatare, conform Acordului de Colaborare mizează pe înalt parteneriat eficient, prioritar fiind susținerea și promovarea echipelor divizionare din cadrul AO „FC Cimișlia” și la dezvoltarea sportului.

191 afișări