×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Mesajul de felicitare a președintelui raionului cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii – 8 Martie

8 martie 2023

Dragi și Distinse Doamne și Domnișoare, 

La acest început frumos de primăvară, Vă aduc cele mai sincere felicitări cu prilejul  Zilei Internaționale a Femeii – 8 Martie, împreună cu urări de sănătate și bunăstare pentru familiile Dumneavoastră.

Sărbătoarea Feminității  ne oferă de fiecare dată un plăcut prilej de a Vă aduce în dar cele mai alese buchete îmbinate din florile sentimentelor de recunoștință,  dragoste şi adâncă revelație pentru firea Dumneavoastră dătătoare  de viață, conștientizând  că femeia este izvorul formării şi dezvoltării personalității umane, un permanent îndemn spre bine, liniște şi căldură în sufletele şi casele noastre.

Sunteți cele care îmbinați armonios sensibilitatea, frumusețea, tandrețea și finețea!

Fie ca spiritul acestei primăveri și mireasma florilor, iubirea și căldura sufletească să vă însoțească pretutindeni, iar prezența Dumneavoastră să inspire parfumul fericirii, blândeții și al gingășiei.

Vă transmit pe această cale respectul meu pentru tactul, devotamentul şi puterea de care dați dovadă, chiar şi în situații mai puțin ușoare, reușind să vă păstrați feminitatea şi bunătatea sufletească.

Vă dorim, dragi şi scumpe doamne şi domnișoare, să ne fiți mereu sănătoase, iubite, apreciate şi prețuite la justa valoare! Să aveți o primăvară caldă, plină de dragoste, armonie și noi împliniri!

Cu deosebită considerație,
Președintele Raionului Cimișlia
Mihail Olărescu

159 afișări