×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Felicitări pentru locuitorii satelor Fetița, Zloți, Gradiște, Iurievca, Gura Galbenei, Ivanovca Nouă, Suric, Porumbrei cu ziua Hramului

6 mai 2023

Astăzi, 6 mai, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, care este unul dintre cei mai cunoscuți și venerați apărători ai creștinismului. Tot astăzi, locuitorii satelor Fetița, Zloți, Gradiște, Iurievca, Gura Galbenei, Ivanovca Nouă, Suric, Porumbrei sărbătoresc Ziua Satului sau Hramul satului.

Hramul satului din moși strămoși este o sărbătoare tradițională deosebită. Cu acest prilej, stimați locuitori ai satelor Fetița, Zloți, Gradiște, Iurievca, Gura Galbenei, Ivanovca Nouă, Suric, Porumbrei permiteți-mi să vă aduc cele mai sincere și cordiale felicitări cu această zi însemnată, să vă urez noroc și sănătate, bunăstare și belșug.

Fie ca această sărbătoare să Vă aducă lumină în familiile dumneavoastră, izbândă în toate începuturile, putere de a depăși toate încercările vieții și înțelepciune de a fi mai buni, mai iertători, mai responsabili față de comunitatea în care trăiți.

Să păstrați cu sfințenie tot ceea ce aveți mai frumos și mai sfânt – dragostea de neam și tradițiile locale.

La mulți ani tuturor celor care poartă numele sau derivate ale numelui Gheorghe. Vă doresc să fiți biruitori și curajoși precum acesta, să aveți parte de noroc și sănătate, iar cei dragi să vă fie mereu alături.

Cu deosebit respect,
Președintele Raionului Cimișlia
Mihail Olărescu

251 afișări