×

Instruiri la protecția civilă în raionul Cimișlia

24 mai 2023

Administrația raionului Cimișlia, sub conducerea vicepreședinților Comisiei pentru Situaţii Excepționale a raionului Cimișlia, Vadim Torgai şi Marin Brînză, în comun cu Secția Situații Excepționale Cimișlia, Secția organizare a protecției populației și teritoriului în situații excepționale Sud (mun. Cahul), au desfășurat, astăzi, 24 mai curent, instruirea la protecţia civilă pentru situații excepționale a comandanților echipelor de salvare ale formațiunilor protecției civile și comandanților echipelor de mecanizare a lucrărilor ale formațiunilor protecției civile.

Instruirea a avut loc în incinta Secției Situații Excepționale Cimișlia cu participarea categoriilor de audienți menționați și a elevilor claselor a X din cadrul Instituției Publice Liceului Teoretic “Ion Creangă”.

Este de menționat că, instruirile au fost organizate în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 823/2022 cu privire la măsurile de pregătire a protecției civile a Republicii Moldova pentru anul 2023 şi au drept scop pregătirea şi verificarea capacităților formațiunilor protecției civile de gestionare a crizelor.

66 afișări