×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Instruiri la protecția civilă în raionul Cimișlia

24 mai 2023

Administrația raionului Cimișlia, sub conducerea vicepreședinților Comisiei pentru Situaţii Excepționale a raionului Cimișlia, Vadim Torgai şi Marin Brînză, în comun cu Secția Situații Excepționale Cimișlia, Secția organizare a protecției populației și teritoriului în situații excepționale Sud (mun. Cahul), au desfășurat, astăzi, 24 mai curent, instruirea la protecţia civilă pentru situații excepționale a comandanților echipelor de salvare ale formațiunilor protecției civile și comandanților echipelor de mecanizare a lucrărilor ale formațiunilor protecției civile.

Instruirea a avut loc în incinta Secției Situații Excepționale Cimișlia cu participarea categoriilor de audienți menționați și a elevilor claselor a X din cadrul Instituției Publice Liceului Teoretic “Ion Creangă”.

Este de menționat că, instruirile au fost organizate în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 823/2022 cu privire la măsurile de pregătire a protecției civile a Republicii Moldova pentru anul 2023 şi au drept scop pregătirea şi verificarea capacităților formațiunilor protecției civile de gestionare a crizelor.

198 afișări