×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Mesaj de felicitare pentru locuitorii satelor Fetița, Zloți, Gradiște, Iurievca, Gura Galbenei, Ivanovca Nouă, Suric, Porumbrei cu Hramul satului

6 mai 2024

Astăzi, 6 mai, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, care este unul dintre cei mai cunoscuți și venerați apărători ai creștinismului.

Marea și Sfânta sărbătoare religioasă prăznuită astăzi, are inclusiv și o amprentă culturală pentru întreaga comunitate, în deosebi pentru omagiații care poartă numele Sfântului Mucenic, sau derivatele acestuia, dar și pentru locuitorii satelor Fetița, Zloți, Gradiște, Iurievca, Gura Galbenei, Ivanovca Nouă, Suric, Porumbrei care sărbătoresc astăzi Hramul Localității.

În acest context, transmit cele mai sincere urări de bine tuturor creștinilor care astăzi se bucură de lumina Sfintei sărbători și Vă urez tuturor ca rugăciunile și nădejdea care o adresați către Sfântul și Marele Mucenic Gheorghe să fie încununate cu binecuvântare și „biruință” asupra tuturor provocărilor.

Cu acest prilej, stimați locuitori ai satelor Fetița, Zloți, Gradiște, Iurievca, Gura Galbenei, Ivanovca Nouă, Suric, Porumbrei permiteți-mi să vă aduc cele mai sincere și cordiale felicitări cu această zi însemnată, să vă urez noroc și sănătate, bunăstare și belșug.

Fie ca această sărbătoare să Vă aducă lumină în familiile dumneavoastră, izbândă în toate începuturile, putere de a depăși toate încercările vieții și înțelepciune de a fi mai buni, mai iertători, mai responsabili față de comunitatea în care trăiți. Să păstrați cu sfințenie tot ceea ce aveți mai frumos și mai sfânt – dragostea de neam și tradițiile locale.

Cu deosebit respect,

Președintele Raionului Cimișlia

Andrian Talmaci

74 afișări