×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Ședința comună a Adunării Generale Ordinare a Asociației Euroregiunea Siret-Prut-Nistru și a Forumului Președinților Euroregiunii Siret-Prut-Nistru

14 mai 2024

Președintele Raionului Cimișlia, Andrian Talmaci a participat astăzi, la ședința comună a Adunării Generale Ordinare a Asociației Euroregiunea Siret-Prut-Nistru și a Forumului Președinților Euroregiunii Siret-Prut-Nistru.

În cadrul ședinței de astăzi a fost aprobat bugetul pentru anul 2024 și calendarul de activități/proiecte pentru acest an.

Mesajele transmise de către oficialități au fost unanime despre necesitatea susținerii administrației publice locale din Republica Moldova de către România pentru a continua parcursul european, deoarece este soluția corectă pentru dezvoltare și prosperitate. România a fost alături de Republica Moldova atât prin acordarea fondurilor de la Guvernul României, cât și prin implicarea autorităților publice locale prin acordarea de finanțări pentru diverse proiecte în baza acordurilor de înfrățire/colaborare.

Prin participarea sa activă și implicarea în procesul decizional, Președintele Raionului Cimișlia demonstrează angajamentul său ferm față de obiectivele comune de progres și prosperitate pentru toți locuitorii raionului.

84 afișări