×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Sala de festivități a Școlii de Arte din orașul Cimișlia va fi renovată până la finele anului

16 mai 2024

Consiliul Raional Cimișlia, reprezentat de Președintele Raionului Cimișlia, Andrian Talmaci și Consiliul Județean Iași, reprezentat de Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, au semnat astăzi un acord de finanțare, pentru implementarea proiectului „Reparația capitală a sălii de festivități a Școlii de Arte din orașul Cimișlia”.

Realizarea proiectului prevede renovarea capitală a sălii de festivități a Școlii de Arte din orașul Cimișlia și are drept scop îmbunătățirea condițiilor de studii ale elevilor, dar și condițiilor de muncă ale profesorilor.

Acordul de finanțare semnat astăzi reflectă angajamentul comun al Consiliului Raional Cimișlia și Consiliului Județean Iași față de promovarea educației, culturii și dezvoltării regionale.

Perioada de executare a acordului de finanțare este de până la 31 decembrie 2024, proiectul având o valoare de 82684,1 euro, din care 74415,7 euro va fi contribuția Consiliului Județean Iași, ceea ce reprezintă 90% din valoarea totală a proiectului, diferența fiind asigurată de Consiliul Raional Cimișlia.

90 afișări