×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Turneul Regional „CUPA PRIETENIEI-2024”, la volei masculin și feminin

28 mai 2024

În acest weekend sala de jocuri sportive a Școlii Sportive Cimișlia a găzduit Turneul Regional „CUPA PRIETENIEI-2024”, la volei masculin și feminin în comentarea ex-președintelui raionului Cimișlia Ivan Veverița și antrenorului de volei Mihail Stoianov.

La competiții au participat patru echipe de femei și opt de bărbați din raionul Cimișlia și Ialoveni.

În prima zi de competiții a fost aplicat sistemul circular.
Campioana și deținătoarea Cupei a devenit echipa satului Bardar, raionul Ialoveni, urmată de sportivele orașului Cimișlia, iar poziția a 3-a a fost ocupată de voleibalistele satului Horești, raionul Ialoveni. Cele mai valoroase sportive pe posturi din teren au fost declarate: Tonu Nicoleta – Bardar, Moraru Valeria – Cimișlia și Cotiga Ludmila – Horești.

La masculin cele opt echipe au fost împărțite în doua grupe, ulterior câte doua echipe învingătoare au luptat în finala mică și cea mare pentru mult râvnita CUPA PRIETENIEI – 2024, care a fost cucerita de Voleibaliștii satului Bardar, raionul Ialoveni, locul II, satul Horești, Ialoveni, poziția a 3-a le-a revenit sportivilor comunei Lipoveni, raionul Hîncești.

Cei mai buni sportivi pe posturi din teren au devenit: Tonu Alexei (Bardar), Dogot Mihai (Horești) și Craciun Ion (Lipoveni).

Învingătorii au fost premiați cu Cupe, medalii de aur, diplome de merit, premii bănești, iar cei mai valoroși sportivi au intrat în posesia cadourilor cu simbolistica olimpică.

La evenimentul sportiv a fost prezent Președintele Raionului Cimișlia, Andrian Talmaci, care a transmis un mesaj de felicitare tuturor participanților și a trecut în revista importanța acestor competiții pentru întreaga mișcare sportiva din raionul nostru.

97 afișări