×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Președintele Raionului Cimișlia a întreprins o vizită în Cenac și Ciucur-Mingir

30 mai 2024

Astăzi, Președintele Raionului Cimișlia, Andrian Talmaci, a efectuat o vizită în localitățile Cenac și Ciucur-Mingir, în scopul de a identifica nevoile și prioritățile acestora.

În cadrul vizitei Președintele raionului s-a întâlnit cu primarul satului Cenac, Oleg Sandu, primarul satului Ciucur-Mingir, Tudor Ciobanu, cu angajații primărilor, consilieri locali și agenți economici, pentru a discuta despre proiectele în derulare, provocările actuale și soluțiile propuse.

Aceste vizite au întărit convingerea că, prin colaborare și implicare, se pot realiza schimbări semnificative și durabile în raionul Cimișlia. „Comunitățile noastre sunt puternice și dedicate, iar succesul nostru depinde de colaborarea fiecăruia dintre noi. Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și deschiderea de care ați dat dovadă” a concluzionat Președintele raionului, Andrian Talmaci.

Amintim că, până în prezent Președintele raionului a vizitat localitățile: Selemet, Gura Galbenei, Lipoveni, Ivanovca Nouă, Satul Nou, Suric, Sagaidac, Codreni, Ecaterinovca, Gradiște, Hîrtop.

Mulțumim tuturor celor care ne-au întâmpinat și au contribuit la aceste discuții importante. Continuăm să lucrăm împreună pentru un raion mai bun!

75 afișări