×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Mesajul Președintelui Raionului Cimișlia, Andrian Talmaci cu ocazia sărbătorii „Ultimul Sunet”

31 mai 2024

Dragi elevi, stimați profesori și părinți,

Cu ocazia sărbătorii „Ultimul Sunet,” adresez cele mai sincere felicitări tuturor elevilor, în special celor care încheie un capitol important din viața lor școlară și se pregătesc pentru noi începuturi. Această zi marchează sfârșitul unui an școlar plin de eforturi, realizări și experiențe de neuitat.

Dragi absolvenți, voi sunteți mândria noastră și speranța viitorului. Curajul, determinarea și ambiția voastră ne dau încredere că veți continua să atingeți noi culmi și să faceți față cu succes provocărilor care vă așteaptă. Sunteți pregătiți să pășiți în lumea largă, să explorați noi orizonturi și să vă urmați visele cu pasiune și dedicare.

Stimați profesori, vouă vă datorăm o mulțumire specială pentru dăruirea și profesionalismul cu care ați ghidat și educat generațiile tinere. Prin munca și devotamentul vostru, ați contribuit la formarea unor tineri valoroși, bine pregătiți și capabili să construiască un viitor mai bun.

Dragi părinți, sprijinul și dragostea voastră au fost esențiale în parcursul școlar al copiilor voștri. Sunteți alături de ei în fiecare pas, iar astăzi este și ziua voastră de mândrie și împlinire.

Cu toții, sărbătorim astăzi nu doar încheierea unui an școlar, ci și începutul unei noi etape pline de oportunități și provocări.

Felicitări și succes în continuare!

Cu respect și considerație,

Președintele Raionului Cimișlia

Andrian Talmaci

 

73 afișări