×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Astăzi, se împlinesc 520 de ani de la trecerea în neființă a Voievodului Moldovei, Ştefan cel Mare şi Sfânt

2 iulie 2024

Președintele Raionului Cimișlia, Andrian Talmaci, împreună cu colegii din cadrul Consiliului Raional Cimișlia și Primăriei orașului Cimișlia, au participat la ceremonia de depuneri de flori cu prilejul comemorării a 520 ani de la trecerea în eternitate a marelui Domnitor Ștefan cel Mare și Sfânt.

În această zi de comemorare, aducem un omagiu memoriei domnitorului Ștefan cel Mare și ne exprimăm recunoștința pentru devotamentul suprem, eforturile și sacrificiile sale demonstrate pentru apărarea țării și a creștinătății.

Ștefan cel Mare și Sfânt este unul din cei mai reputaţi şi valoroşi domnitori ai ţării, încununat cu 47 de ani de domnie victorioasă, personalitate marcantă a neamului nostru.

Astfel, în cadrul ceremoniei de astăzi, s-au rostit cuvinte de recunoștință și admirație pentru contribuția deosebită a lui Ștefan cel Mare și Sfânt la apărarea țării și la promovarea valorilor creștine. S-a făcut apel la păstrarea și promovarea moștenirii sale istorice, precum și la continuarea tradiției de respect și admirație față de acest mare domnitor.

 

184 afișări