×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

ANUNŢ privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie cu privire la acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta de gaze naturale

21 februarie 2023

Direcția Finanțe Cimișlia inițiază, începând cu data de 21.02.2023, consultarea publică a proiectului de decizie cu privire la acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta de gaze naturale.

Scopul proiectului: acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta de gaze naturale.

Necesitatea elaborării şi adoptării proiectului de decizie: acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta de gaze naturale.

Prevederile de bază: executarea prevederilor Hotărârea Guvernului nr. 1255 din 19.11.2007 cu privire la aprobarea Regulamentului privind acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta  de gaze naturale a unor categorii de populație din mediul rural.

Beneficiarii proiectului: unele categorii de populație din mediul rural.

Rezultatele scontate: acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta  de gaze naturale pentru 5 beneficiari.

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 1255/2007 cu privire la aprobarea Regulamentului privind acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta  de gaze naturale a unor categorii de populație din mediul rural.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate pînă pe data de 07 martie 2023 pe adresa: Direcția finanțe Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare,12, bir. 305, raionul Cimișlia sau la adresa electronică a Direcției Finanțe: d.finantecim@gmail.com.

Proiectul deciziei cu privire la acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta de gaze naturale şi nota informativă este disponibil pe pagina web a Consiliului raional Cimișlia http://raioncimislia.md/, la compartimentul Transparența decizională, secțiunea Consultări publice.

Persoana responsabilă:
Șef Direcție finanțe, dna Olesea RĂCILĂ, telefon 0-241-2-20-48;

163 afișări