×

ANUNŢ privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie cu privire la acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta de gaze naturale

21 februarie 2023

Direcția Finanțe Cimișlia inițiază, începând cu data de 21.02.2023, consultarea publică a proiectului de decizie cu privire la acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta de gaze naturale.

Scopul proiectului: acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta de gaze naturale.

Necesitatea elaborării şi adoptării proiectului de decizie: acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta de gaze naturale.

Prevederile de bază: executarea prevederilor Hotărârea Guvernului nr. 1255 din 19.11.2007 cu privire la aprobarea Regulamentului privind acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta  de gaze naturale a unor categorii de populație din mediul rural.

Beneficiarii proiectului: unele categorii de populație din mediul rural.

Rezultatele scontate: acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta  de gaze naturale pentru 5 beneficiari.

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 1255/2007 cu privire la aprobarea Regulamentului privind acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta  de gaze naturale a unor categorii de populație din mediul rural.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate pînă pe data de 07 martie 2023 pe adresa: Direcția finanțe Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare,12, bir. 305, raionul Cimișlia sau la adresa electronică a Direcției Finanțe: d.finantecim@gmail.com.

Proiectul deciziei cu privire la acordarea compensației unice pentru conectarea la conducta de gaze naturale şi nota informativă este disponibil pe pagina web a Consiliului raional Cimișlia http://raioncimislia.md/, la compartimentul Transparența decizională, secțiunea Consultări publice.

Persoana responsabilă:
Șef Direcție finanțe, dna Olesea RĂCILĂ, telefon 0-241-2-20-48;

83 afișări