×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

ANUNŢ privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie cu privire la transmiterea volumelor de lucrări capitale îndeplinite pe parcursul anului 2022

21 februarie 2023

Direcția Finanțe Cimișlia inițiază, începând cu data de 21.02.2023, consultarea publică a proiectului de decizie cu privire la transmiterea volumelor de lucrări capitale îndeplinite pe parcursul anului 2022.

Scopul proiectului: transmiterea volumelor de lucrări capitale îndeplinite pe parcursul anului 2022

Necesitatea elaborării şi adoptării proiectului de decizie: obținerea actului juridic al Consiliului raional, prin care va fi aprobată transmiterea volumelor lucrărilor de reparaţie capitală a mijloacelor fixe (clădiri, teren sportiv, etc.) aflate la balanţa UAT de nivelul I (fondator al cărora este), îndeplinite în decursul anului bugetar 2022 de către instituțiile bugetare din subordinea Consiliului raional.

Prevederile de bază: transmiterea volumelor lucrărilor de reparaţie capitală a mijloacelor fixe aflate la balanţa UAT de nivelul I, îndeplinite în decursul anului bugetar 2022.

Beneficiarii proiectului: instituțiile publice, subdiviziunile consiliului raional, UAT de nivelul I.

Rezultatele scontate: aprobarea transmiterii volumelor lucrărilor de reparaţie capitală la balanţa UAT de nivelul I, îndeplinite în decursul anului bugetar 2022 de către instituțiile bugetare din subordinea Consiliului raional.

Proiectul de decizie este elaborat în corespundere cu prevederile Ordinului Ministrului Finanțelor nr. 216 din 28.12.2015 cu privire la aprobarea Planului de conturi contabile în sistemul bugetar şi a Normelor metodologice privind evidența contabilă și raportarea financiară în sistemul bugetar.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate până pe data de 07 martie 2023 pe adresa: Direcția finanțe Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare,12, bir. 305, raionul Cimișlia sau la adresa electronică a Direcției Finanțe: d.finantecim@gmail.com.

Proiectul deciziei şi nota informativă este disponibil pe pagina web a Consiliului raional Cimișlia http://raioncimislia.md/, la directoriul Transparența decizională, secțiunea Consultări publice.

Persoana responsabilă:   –  Veronica Răilean, telefon 0-241-2-32-69;

169 afișări