×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

ANUNŢ privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie cu privire la alocarea mijloacelor financiare din Fondul de rezervă al consiliului raional

20 martie 2024

Direcția Finanțe Cimișlia inițiază, începînd cu data de 20.03.2024, consultarea publică a proiectului de cu privire la alocarea mijloacelor financiare din Fondul de rezervă al consiliului raional.

Scopul proiectului: soluționarea situațiilor cu caracter excepțional.

Necesitatea elaborării şi adoptării proiectului de decizie: cererile depuse de către cetățeni cu privire la acordarea ajutoarelor materiale.

Prevederile de bază: regulile bugetare și obiectivele bugetar-fiscale, politicile locale și naționale.

Beneficiarii proiectului: societatea civilă.

Rezultatele scontate ca urmare a implementării deciziei supuse consultării publice sînt principiile şi regulile bugetare stabilite la nivel de bugetul raional, sursele de finanțare și cheltuielile bugetului local.

Impactul estimat al proiectului de decizie: soluționarea situațiilor cu caracter excepțional.

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu Legea nr. 397/2003 privind finanțele publice locale, Legea nr. 181/2014 finanţelor publice şi responsabilităţii bugetar-fiscale..

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate pînă pe data de 25.03.2024 pe adresa: Direcția finanțe Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare,12, bir. 305, raionul Cimișlia sau la adresa electronică a Direcției Finanțe: d.finantecim@gmail.com.

Proiectul deciziei cu privire la alocarea mijloacelor financiare din Fondul de rezervă al consiliului raional, nota informativă, materiale care au stat la baza elaborării proiectului de decizie sunt disponibile pe pagina web a Consiliului raional Cimișlia http://raioncimislia.md/, la directoriul Transparența decizională, secțiunea Consultări publice.

Persoana responsabilă:
Olesea RĂCILĂ, șef direcție finanțe.
Tel.: (0241) 2-20-48.

Data publicării 20.03.2024

117 afișări