×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

38 proiecte de decizie au fost examinate și aprobate în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Raional Cimișlia

26 martie 2024

Astăzi, consilierii raionali s-au întrunit în ședință ordinară, în cadrul căreia au fost examinate un șir de probleme importante pentru comunitatea raionului.

Toate proiectele de decizii examinate au fost aprobate de către plenul Consiliului Raional Cimișlia. Din cei 27 consilieri aleși, au fost prezenți 24, ședința fiind prezidată de consilierul raional Efim Strogoteanu.

Pe ordinea de zi au fost incluse 38 chestiuni care prealabil au fost examinate în ședințele comisiilor de specialitate.

Printre cele mai importante chestiuni au fost raportul privind executarea bugetului raional pentru anul 2023, modificarea bugetului raional aprobat pentru anul 2024, modificări ale unor comisii, aprobarea în redacție nouă a Regulamentului privind constituirea și funcționarea Consiliului Raional Cimișlia, repartizarea surselor financiare din componenta raională, inclusiv, aprobarea unui proiect investițional „Reparația capitală a sălii de festivități a Școlii de Arte din orașul Cimișlia”.

Totodată, Președintele Raionului Cimișlia, Andrian Talmaci a informat consilierii raionali despre faptul că, urmează Raionul Cimișlia să se înfrățească cu Județul Alba în cel mai apropiat timp.

Astfel, în conformitate cu prevederile Legii nr. 436/2006 privind administrația publică locală, deciziile adoptate vor fi semnate de președintele ședinței și contrasemnate de secretarul consiliului, publicate în Registrul de stat a actelor locale și aduse la cunoștință publică prin publicarea pe pagină oficială a Consiliului Raional Cimișlia www.raioncimislia.md.

106 afișări