×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

ANUNŢ privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie cu privire la Codul de guvernanță corporativă al ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”

16 mai 2024

Direcția Finanțe Cimișlia inițiază, începând cu data de 16.05.2024, consultarea publică a proiectului de cu privire la Codul de guvernanță corporativă al ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”.

Scopul proiectului: aprobarea Codului de guvernanță corporativă al ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”.

Necesitatea elaborării şi adoptării proiectului de decizie: implementarea regulilor și a principiilor de guvernanță corporativă în corespundere cu importanța și specificul activității desfășurate de întreprindere.

Prevederile de bază: aprobarea Codului de guvernanță corporativă al ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”, întru executarea Hotărârii Guvernului nr. 820/2023.

Beneficiarii proiectului: Întreprinderea Municipală „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”.

Rezultatele scontate implementarea regulilor și a principiilor de guvernanță corporativă.

Impactul estimat al proiectului de decizie: Codului de guvernanță corporativă al ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia” aprobat.

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu Legea nr. 246/2017 cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate pînă pe data de 30.05.2024 pe adresa: Direcția finanțe Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare,12, bir. 305, raionul Cimișlia sau la adresa electronică a Direcției Finanțe: d.finantecim@gmail.com.

Proiectul deciziei cu privire la Codul de guvernanță corporativă al ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”, nota informativă sunt disponibile pe pagina web a Consiliului raional Cimișlia http://raioncimislia.md/, la directoriul Transparența decizională, secțiunea Consultări publice.

Persoana responsabilă:
Olesea RĂCILĂ, șef direcție finanțe.
Tel.: (0241) 2-20-48.

Data publicării  16.05.2024

 

105 afișări