×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

ANUNŢ privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie cu privire la Regulamentul privind casarea bunurilor uzate, raportate la mijloacele fixe

16 mai 2024

Direcția Finanțe Cimișlia inițiază, începând cu data de 16.05.2024, consultarea publică a proiectului de cu privire la Regulamentul privind casarea bunurilor uzate, raportate la mijloacele fixe.

Scopul proiectului: aprobarea Regulamentului privind casarea bunurilor uzate, raportate la mijloacele fixe, care va fi în concordanță cu ultimile completări și modificări efectuate.

Necesitatea elaborării şi adoptării proiectului de decizie: stabilirea modului de casare a bunuri uzate, raportate la mijloacele fixe.

Prevederile de bază: aprobarea Regulamentului privind casarea bunurilor uzate, raportate la mijloacele fixe.

Beneficiarii proiectului: instituțiile publice, întreprinderile municipale, subdiviziunile Consiliului raional.

Rezultatele scontate aprobarea normelor și regulilor privind casarea bunurilor uzate, raportate la mijloacele fixe.

Impactul estimat al proiectului de decizie: executarea Hotărârii Guvernului nr. 500/1998.

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu Legea nr. 397/2003 privind finanțele publice locale, Legea nr. 181/2014 finanţelor publice şi responsabilităţii bugetar-fiscale..

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate pînă pe data de 30.05.2024 pe adresa: Direcția finanțe Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare,12, bir. 305, raionul Cimișlia sau la adresa electronică a Direcției Finanțe: d.finantecim@gmail.com.

Proiectul deciziei cu privire la Regulamentul privind casarea bunurilor uzate, raportate la mijloacele fixe, nota informativă, materiale care au stat la baza elaborării proiectului de decizie sunt disponibile pe pagina web a Consiliului raional Cimișlia http://raioncimislia.md/, la directoriul Transparența decizională, secțiunea Consultări publice.

Persoana responsabilă:
Olesea RĂCILĂ, șef direcție finanțe.
Tel.: (0241) 2-20-48.

Data publicării  16.05.2024

 

 

87 afișări