×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

ANUNŢ privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie cu privire la Nomenclatorul și tarifele prestate de ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”

3 iunie 2024

Direcția Finanțe Cimișlia inițiază, începând cu data de 03.06.2024, consultarea publică a proiectului de cu privire la la Nomenclatorul și tarifele prestate de ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”.

Scopul proiectului: aprobarea Nomenclatorul și tarifele prestate de ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”, care va fi în concordanță cu ultimile completări și modificări efectuate în legislație.

Necesitatea elaborării şi adoptării proiectului de decizie: aprobarea nomeclatorului și tarifele prestate de ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”.

Prevederile de bază: aprobarea Nomeclatorului și tarifele prestate de ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”.

Beneficiarii proiectului: cetățenii raionului Cimișlia.

Rezultatele scontate tarife în conformitate cu legislația în vigoare.

Impactul estimat al proiectului de decizie: executarea Hotărârii Guvernului nr. 1020/2011 cu privire la tarifele pentru serviciile medico-sanitare.

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu Legii nr. 246/2017 cu privire la întreprinderea de stat şi întreprinderea municipală, Hotărârii Guvernului nr. 1020/2011 cu privire la tarifele pentru serviciile medico-sanitare, cu modificările și completările ulterioare.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate pînă pe data de 17.06.2024 pe adresa: Direcția finanțe Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare,12, bir. 305, raionul Cimișlia sau la adresa electronică a Direcției Finanțe: d.finantecim@gmail.com.

Proiectul deciziei cu privire la Regulamentul privind casarea bunurilor uzate, raportate la mijloacele fixe, nota informativă, materiale care au stat la baza elaborării proiectului de decizie sunt disponibile pe pagina web a Consiliului raional Cimișlia http://raioncimislia.md/, la directoriul Transparența decizională, secțiunea Consultări publice.

Persoana responsabilă:
Olesea RĂCILĂ, șef direcție finanțe.
Tel.: (0241) 2-20-48.

HOTĂRÂRE nr. HG 146-2024 din 28.02.2024 privind modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1020-2021 cu privire la tarifele pentru serviciile medico-sanitare
Proiect de decizie cu privire la Nomenclatorul și tarifele prestate de ÎM „Centrul Stomatologic raional Cimișlia”

Data publicării: 03.06.2024

 

90 afișări